Ontdek mensen!

Workshop Balans & Reset

De 3 daagse workshop Balans en Reset is gericht op vrouwelijke professionals, die behoefte hebben aan ‘een pas op de plaats’ teneinde weer in de volle vaart der volkeren door te gaan, of juist met wat mínder vaart afhankelijk van de eigen wens.

In de workshop staan we stil bij wie je bent en bij wat je belangrijk vindt in het leven. We brengen vrouwen met elkaar in verbinding op allerlei levensthema’s. Een interessante baan, inzetbaarheid, innerlijk geluk en keuzes maken die bij je passen, zijn thema’s die je in je leven herkent. We gaan samen aan de slag, sparren, delen, ontspannen en met genoeg humor op zijn tijd. We krijgen zicht op energieslurpers maar ook op de boosters. Op hoe ons hoofd ons kan belemmeren in wat we wel of niet doen, en hoe we daar dan wat lading af kunnen halen. Met het oog op waardegerichte keuzes maken en flexibele inzetbaarheid zowel privé als in het werkende leven.

Op www.bizzyme.nl vind je meer informatie over de inhoud van de driedaagse workshop en over de data. De workshop is ook in-company te geven. De planning is dan in overleg met de opdrachtgever.