Ontdek mensen!

Sessies individueel en met groepen

Maatwerk en ervaringsgericht...

HRM visie biedt waardevolle sessies aan, zowel individueel als voor groepen en teams. We duiken zo diep als nodig en blijven zo luchtig als mogelijk. We dagen mensen uit om zichzelf op een andere manier te bekijken en laten ze ontdekken dat ze over meer capaciteiten beschikken dan ze denken. Na sessies bij HRM visie benader je jezelf en de wereld anders.


Individueel hanteren we een benadering die zowel warm als veeleisend is. We helpen mensen zich te ontwikkelen in hun werk, bijvoorbeeld als leider, adviseur, projectmanager of teamlid. We kijken echter ook naar het bredere leven, zoals de rol van ouder, partner of familielid. We passen psychologische methoden toe, zoals ACT en Voice Dialogue.

In teamverband en groepen hanteren we dezelfde warmte en veeleisendheid. We focussen op teamontwikkeling en -coaching, en bieden groepstrainingen aan op het gebied van leiderschap, advisering en communicatiestijlen. We gebruiken vakmethoden zoals stijlwendbaarheid, systemisch werk (bijvoorbeeld met opstellingen) en ACT in groepen. We onderzoeken de onderliggende lagen die patronen in teamgedrag veroorzaken.

We stellen samen met de opdrachtgever en betrokken deelnemers de doelen vast. We ontwikkelen daar programma's bij die een balans vinden tussen praten en ervaren. We leggen doelen vast in een duidelijk voorstel en evalueren zowel tijdens als na het traject.