Ontdek mensen!

Assessment

De assessments van HRM visie leiden tot inzicht in ieders unieke set van talenten en in welke context die het beste tot zijn recht komt.

Onze assessments ondersteunen organisaties bij hun opgave om het talent van hun mensen scherp voor ogen te krijgen en goed te gebruiken. Onze assessments zijn zeer bruikbaar bij selectie-, loopbaan- en ontwikkelvraagstukken.

Persoonlijk en professioneel

Onze aanpak is zeer persoonlijk en ontwikkelgericht. We willen dat mensen een reële stap in hun ontwikkeling kunnen zetten na deelname aan een HRM visie assessment. We zijn uiteraard kritisch. Maar we coachen ook. We staan deelnemers bij om het maximale uit henzelf te halen tijdens hún assessment. We bieden deelnemers een platform om hun potentie volledig te laten zien. De resultaten leggen we vast in overzichtelijke maatwerkrapportages met een kraakheldere schrijfstijl.

Professionaliteit staat hoog in ons vaandel. Uitvoering van de assessments gebeurt onder verantwoordelijkheid van psychologen die geregistreerd zijn bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en die werken conform de beroepscode die door het NIP is opgesteld (www.psynip.nl).