Ontdek mensen!

Make a band!

Dit is een workshop. Een hele leuke workshop gericht op teambuilding.

De deelnemers gaan muziek maken, alsof ze een rockband zijn. Het geheel is meer dan de som der delen. In muziek komt dat mooi tot uiting...

In een rockband heeft ieder zijn instrument: drums, gitaar, zang, bas, enzovoort. De muzikanten hebben ook een eigen rol. Waar de drummer meestal de nooit aflatende harde werker is, slaat een bassist vaak op een bescheiden manier de brug tussen de ritme- en de melodische muzikanten. Een zanger geeft de extraverte smoel aan de band en de perfectionistische gitarist stelt hoge eisen aan ieders kwaliteit en inzet. Samen is het meer.

De deelnemers gaan drummen, (bas)gitaar spelen en zingen. Ze leren dat muziek maken in een band alleen maar kan vanuit een basishouding van respect voor je eigen rol en die van de anderen. Ze ervaren hun eigen rol en die van anderen, als muzikant. Dat vertalen we naar de samenwerking in hun team. Ze delen met elkaar en geven elkaar feedback. De begeleiding is in handen van ervaren muzikant/trainers van HRM visie. Het is een dag met bevlogenheid, nieuwe ervaringen, plezier en dynamiek. Eindresultaat is meer wederzijds begrip en enthousiasme over elkaars kwaliteiten, en ook... een optreden..., compleet met opname!

Make a band!